(FOTO) Dubrovački salserosi rasplesano rekli ‘doviđenja’ ljetu

209

Bila je to još jedna rasplesana i vesela noć za sve ljubitelje salse i drugih afro-karipskih ritmova u Caffe baru Promenada u petak navečer. 

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik svojim je partyjem zatvorila dugu ljetnu sezonu koja je bila prebogata plesnim događanjima. Uz mnoštvo partyja u Promenadi te nekoliko izleta u susjedne države, posebno se pamti sjajan provod na Cubamonte Salsa Festivalu u crnogorskom Sutomoru. 

Posljednji ljetni party bio je prilika za još jednu sjajnu zabavu, prisjećanje na rasplesano ljeto, ali i za planiranje novih plesnih uzbuđenja. 

Naime, upis novih grupa održat će se 30. listopada na poznatoj lokaciji u zgradi TUP-a, a prethodit će mu predupisni salsa party u Spioni 26. listopada. 

Podsjetimo, udruga Ritmo de Salsa u veljači 2018. godine proslavit će svoj peti rođendan. Od osnutka do danas uspjeli su izgraditi temelje jedne predivne priče – ples, druženje, zabava i uživancija u pozitivnoj atmosferi. Upravo to privlači Dubrovčane afro-karipskim plesovima, a salsa scena na jugu Hrvatske ozbiljno se razvija.

 Više o aktivnostima Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik može se saznati na službenoj Facebook stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *