(FOTOGALERIJA) OTVORENO IGRALIŠTE ZA DJECU U MOKOŠICI: Ubrzo kreće i izgradnja parka za pse

588

Gradonačelnik Franković sa svojim suradnicima danas je obišao završeno dječje igralište izgrađeno u sklopu zgrada POS-a II u Novoj Mokošici. Igralište je opremljeno sa suvremenim spravama i zaštitnim podlogama u slučaju djetetovog pada. 

-Svi smo jako sretni, držali smo se rokova i izuzetno smo zadovoljni, a pogotovo djeca. Igralište ne može biti ljepše nego što jest. U vrtiću koji se nalazi do igrališta broji oko 50-tak djece mješovitog uzrasta, od navršene druge do šeste godine-kazala je Boja Milan Mustać, ravnateljica dubrovačkih vrtića. 

Iako je igralište smješteno pored dječjeg vrtića ‘Mokošica’, otvoreno je za svu veselu i razigranu djecu Mokošice. 

-Ovo je četvrto igralište koje smo najavili do kraja godine. Otvaramo i ono najzahtjevnije obzirom na teren, bilo je potrebno izvršiti značajne građevinske radove kako bi se igralište napravilo. Također je i javnog karaktera, i za djecu Mokošice, ali i za potrebe dječjeg vrtića-kazao je gradonačelnik Franković te dodao: 

-Iznos radova iznosi oko 700 tisuća kuna, radove je izvodila dubrovačka tvrtka ‘Tonikum’, a sprave tvrtka ‘Redox’. Vjerujem da je ovo jedan primjer na koji način možemo sklopiti i interese vrtića, vrtičke djece ali i javni interes da se sva ostala djeca tu igraju. 

Također gradonačelnik Franković ekskluzivno je najavio izgradnju i parka za pse gdje će ljubitelji čupavih ljubimaca također pronaći svoj mir, a već sada vode se pregovori oko izgradnje.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *