FRANKOVIĆ: Bit će kućica, dočeka, koncerata, sukladno mjerama

805

Na današnjoj konferenciji za novinare Hrvatske demokratske zajednice o epidemiološkoj i gospodarskoj situaciji u Dubrovniku govorili su dubrovački gradonačelnik i predsjednik GO HDZ-a Mato Franković, župan te član ŽO HDZ-a Nikola Dobroslavić i županijski vijećnik te presjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo.

Između ostalog gradonačelnik je odgovorio na naše novinarsko pitanje hoće li se odustati od kućica na Stradunu u sklopu Zimskog festivala i hoće li biti dočeka Nove godine?

-Kućice idu dalje, naravno. Svjesni smo da se 60% naših sugrađana cijepilo. Koncerti će se održavati sukladno epidemiološkim pravilima. Bit će i dočeka, ali naravno pratit ćemo situaciju. Sve se može promijeniti i zaustaviti. Sve ćemo napraviti u onoj mjeri u kojoj to možemo i u u kojoj se sukladno zdravstvenim i epidemiološkim standardima može dogoditi. Ljudi su željni zabave, druženja, komunikacije..kazao je Mato Franković.

Gradonačelnik nije otkrio o kojem se broju koncerata radi niti tko će nastupati pred dubrovačkom publikom. Najavio je za to posebnu konferenciju za medije.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *