FRANKOVIĆ KOMENTIRAO MURATTI NA LISTI: Nama je čast da zajedno idemo u ovaj četverogodišnji mandat

1750

Prije dva dana smo objavili imena kandidata HDZ-a za vijećnike za GV. Lista nije puno iznenadila osim toga što nositelj liste nije predsjednik dubrovačkog HDZ-a i aktualni gradonačelnik te kandidat za gradonačelnika u novoj izbornoj utrci u svibnju Mato Franković. Druga je činjenica kako je bivša predsjednica dubrovačkog SDP-a, sadašnja predsjednica HSU-a Olga Muratti zasjela na visoko šesto mjesto HDZ-ove liste, što je iznenadilo mnoge građane, poglavito braniteljsku populaciju. Ono što se branitelji i mnogi naši sugrađani pitaju, osim različitih ideoloških stavova jest: Što će HDZ-u donijeti Olga Muratti? Mnogi smatraju kako će HDZ i Mato Franković više toga izgubiti nego dobiti ovim izborom.

Postavili smo pitanje gradonačelniku danas kada je predavao potpise za svoju kandidaturu i listu za GV. Evo što je odgovorio:

-HDZ je stranka koja okuplja. Okupljamo se na programskim inicijativama. HSU ima jedan cilj, a to je izgradnja doma umirovljenika u Gružu, izgradnja doma umirovljenika ispod OB Dubrovnik i povećanje kvalitete životnog standarda svih naših umirovljenika. U nama su prepoznali one koji ispunjavaju obećanja i nama je čast da zajedno idemo i u ovaj četverogodišnji mandat, da ćemo uspješno realizirati upravo ono što sam naveo i idemo dalje.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *