“Franković ne smije govoriti jer je Bačić procijenio da je pametniji kad šuti!”

987

U ime platforme Dubrovnik-naš grad na naš redakcijski mail stiglo je priopćenje koje potpisuje kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić, a koje prenosimo u cijelosti:

Dugo se znalo da na jugu Hrvatske postoji rivalstvo Dubravke Šuice koja je držala gradski HDZ i Branka Bačića koji je vladao županijskim.

Mojom pobjedom na izborima za gradonačelnika Dubrovnika 2009. i 2013.-te te promocijom Dubravke Šuice na europske funkcije, ostao je samo Branko Bačić, kao vladar iz sjene, režiser HDZ-ovog kazališta lutaka.

Na koncima kojima on upravlja nalaze se dvije lutke Pezo i Franković – dva stranačka potrčka. Jedini njihov rezultat je rušenje gradskog proračuna 2014.-te kada su eliminirali Dubravku Šuicu i 2016.- kada su pokušali eliminirati mene.

Ovi lokalni izbori u novim su okolnostima, osim što nema skupova zbog epidemioloških razloga, još su čudniji jer nema ni medijskih istupa HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika.

Zašto šuti?

Jer je Bačić procijenio da je pametniji kada šuti.

Kada se prozove Pezo, mora doći Bačić iz Zagreba, jer zna da dvojica njegovih lutaka nisu dorasli tom zadatku. Dakle, Pezo i Fanković šute jer ne smiju govoriti, a umjesto njih progovara Bačić.

Kada govorimo da je zbog destrukcije HDZ-a, propao crusing terminal u Dubrovniku, a nastao u Zadru, Bačić ne progovara jer mu je to prihvatljivo.

Kada govorimo o tome da zbog Pezova neznanja Dubrovnik gubi milijun kuna svakog dana u kojem brod ne uplovi u grad, te da ga radi toga treba smijeniti, Bačić ne progovara jer mu ni to nije problem.

Kada ništa od tema koje smo otvorili nije potaknulo reakciju HDZ-a, ispričali smo javno priču o sudskom procesu, za koju ionako zna cijeli Dubrovnik. Tada se oglasio jer do gospodarstva mu nije stalo, do investicija mu nije stalo. Dakle do Dubrovnika mu nije stalo, ali su mu sudski procesi u tijeku izuzetno važni.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *