GDJE SU KOMUNALNI REDARI? Totalni kaos u Gradu, ugostitelj stolovima zakrčio ulicu!

346

Kako često znaju isticati u Gradu Dubrovniku komunalni redari obavljaju svoj posao uredno i redovito. No, prošetate li povijesnom jezgrom bilo ujutro, popodne ili navečer nagledat ćete se svega, ali komunalnog djelatnika nećete nigdje vidjeti. 

Pa nije onda ni čudo da turisti preko Straduna prešetavaju goli do pasa ili pak samo u kupaćem kostimu. No, osim golaća, problem su i ugostiteljski stolovi koji se kako noć pada odjednom uduplaju. Naravno komunalnih redara nema nigdje na vidiku da to sankcioniraju. Još veći problem je kada poželite proći ulicom da biste došli do kuće, ali ne možete proći jer je ulica zakrčena stolovima.

Na pitanje kako će proći majka s kolicima ili starija osoba konobar je odgovorio da će pomaknuti stol i dignuti cure sa stola. Zamislite, sjeli ste u restoran za stol koji blokira prolaz i usred ukusnog zalogaja konobar vam kaže da se morate ustati od stola dok ga oni razmontiraju kako bi prošla osoba i onda ga opet vrate i vi nastavite jesti. Elitni turizam rekli bismo.

Hvala komunalnim redarima što obavljaju svoj posao savjesno i ažurno, jer toliko za njih ima posla po Gradu da ni ne mogu sve stići obići.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *