Giuliano predvodi program Konovizije plus!

732

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih hrvatskih pjevača Giuliano Stiže na Konoviziju! Dobitnik Porina za hit i pjesmu godine predvodit će program Konavoski dvori Konovizije plus u sklopu koje će nastupiti i cavtatska legenda Vinko Brautović.

Nakon Žanamari i Damira Kedža, splitski pjevač će nastaviti tradiciju dolaska popularnih imena s hrvatske glazbene scene i nastupa u sklopu glazbene pauze koja ovaj put nosi naziv Konavoski dvori Konovizija Plus.

Dobro poznati Giuliano je na glazbenoj sceni kao solo izvođač još od 1994. godine a poznat je po hitovima kao što su Sjaj u očima otkriva teSrna i vukZovem prijatelje mojeDobro mi došla ljubaviLipoto moja7 dana tjednoĆutin se lipoTama te Jugo s Marjanom Banom koja mu je donijela i Porina. Od nedavno je i pjevač grupe Osmi putnik.

Giuliano će u sklopu Konavoski dvori Konovizija plus programa otpjevati svoja dva novija hita.

Konovizija plus obogatit će i Vinko Brautović, Cavtaćanin s nebrojenim pjesmama poput Ljubav od tebe moliti nećuNa te mislim ove noći, Nedostaješ mi AnaGdje si moja jedinaOstavi sve večeras i mnogim drugima. Posebno je poznat po svom radu na cavtatskom karnevalu pa je za svoj nemjerljiv doprinos promociji Cavtata i očuvanju karnevalske tradicije 2020. godine dobio zahvalnicu Općine Konavle.

Brautović će za knovizijsku publiku otpjevati autorsku pjesmu Moj golube.

Zanimljiv i zabavan program Konavoski dvori Konovizija plusa pogledajte u sklopu Konovizije 25. veljače od 20 sati na Libertas TV-u i YouTube kanalu Konovizije.

A kako izgleda nova Mazda CX-5 pokazat će vam i Marija Puljić za vrijeme finalne večeri Konovizije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *