GLOVO STIGAO U DUBROVNIK!

1036

Glovo, aplikacija koja povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama, a koja je poznata po svojoj kategoriji „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god zažele u svojem gradu, od 6. svibnja dostavlja i na području Dubrovnika.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Glovo je pripremio posebnu akciju za Dubrovčane čija prva narudžba putem aplikacije iznosi minimalno 90 kuna. Naime, ako upišete promotivni kod GLOVOVOLIDUBROVNIK, Glovo će vas počastiti popustom u vrijednosti od 50 kuna i besplatnom dostavom.

Odlučivši povećati broj od 1.000 aktivnih Glovera koji građanima Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Karlovca, Varaždina i Velike Gorice marljivo dostavljaju sve što stane u poznati žuti ruksak ili u prtljažnik automobila, Glovo je svoje poslovanje proširio i na Dubrovnik. Time je ovaj španjolski start-up ostvario svoju prisutnost u čak 12 hrvatskih gradova.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na globalnoj razini, na 20 tržišta na kojima posluje, Glovo ima snažnu bazu od više od 10 milijuna korisnika i izvrsnu partnersku mrežu. Španjolska tvrtka nedavno je osigurala investiciju vrijednu 450 milijuna eura (530 milijuna američkih dolara) u krugu financiranja serije F. Glovo će investiciju iskoristiti za razvoj Q-commerce odjela i proširivanje svoje jedinstvene više-kategorijske ponude na svim tržištima na kojima posluje.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *