Gradonačelnik uputio čestitku Dubrovačkim veteranima vaterpola

145

U povodu osvajanja Europskog prvenstva veterana u vaterpolu, čije finale je održano jučer u Ostiji, nedaleko od Rima, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Vaterpolo klubu ‘Dubrovački veterani’:

 

 

Dragi Dubrovački veterani,

 

veliko mi je zadovoljstvo što vam mogu čestitati na osvojenoj zlatnoj medalji na Europskom prvenstvu veterana u vaterpolu. Vi iznova dokazujete da su godine samo broj te da se ovakvi fantastični rezultati mogu ostvarivati i u životnoj dobi iznad 50.

 

Mnogi od Vas su navikli na pobjede, bezbroj puta ste pokazali da ste najbolji dok ste nizali priznanja tijekom uspješnih profesionalnih karijera. Tako i sada, kao veterani, samo nastavljate taj pobjednički niz te pokazujete da ljubav i žar prema vaterpolu nikada ne jenjava.

 

Vjerujem da upravo ova, ukupno 13. medalja na značajnim natjecanjima, ima za vas poseban sjaj jer ste po prvi put postali prvaci Europe. Tako ste na najbolji mogući način obilježili 25. godinu osnutka kluba. Hvala vam od srca što uvijek dostojanstveno predstavljate naš voljeni Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *