Gradonačelnikov tratamenat za novinare

317

Danas je u restoranu Zuzori u Gradu upriličeno blagdansko druženje gradonačelnika Mata Frankovića s novinarima. 

“Nadao sam se kako će ovo biti godina u kojoj ćemo dovršiti priču s pročiščivačem, uređaj je gotov, ali potrebna je dokumentacija koja je iznimno zahtjevna kako bi se uređaj pustio u vodoopskrbni sustav. Prije nekoliko dana dobili smo 1600 dokumenata koje sada treba uskladiti sa Ministarstvom zdravstva i nadležnim službama. Ovo je prvi takav uređaj u Hrvatskoj, pa su procedure temeljite. Nadamo se kako ćemo za otprilike mjesec dana moći to privesti kraju. Palčicu ćemo otvoriti za svetog Vlaha, Montovjernu radimo iza Nove godine. Ono što je vama medijima zanimljivo je i kako moramo kupiti novi službeni automobil, odnosno uzeti ga na operativni leasing,  jer nam se na starom pokvario motor. “, rekao je ovom prilikom dubrovački gradonačelnik.

“Ova, 2019.jubilarna je godina: 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara, 40 godina da je Dubrovnik pod zaštitom UNESCO-a, 20 da je skinut sa ugrožene spomeničke baštine UNESCO-a. Bit će to i Orlandova godina. Imamo u 2019.i veliki diplomatski događaj, Kina 16+1, na kojeg će stići brojni svjetski dužnosnici.”, napomenuo je Franković i dodao kako će se iduće godine u sklopu Feste svetog Vlaha održati i sjednica Vlade, prvi put nakon 12 godina, te je svima čestitao nadolazeću godinu. 

“Želim vama i vašim obiteljima zdravlja i ljubavi, to nam svima najviše treba, a neka nam iduća godina bude kao i 2018.”

Kako je bilo na druženju s gradonačelnikom, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *