Grmoja o dokumentima koji će uzdrmati Vladu: Neke ptice će ostati bez kljunova!

328

Mostovac Nikola Grmoja danas je u Saboru kazao kako nema ništa protiv da pred Povjerenstvom za Agrokor svjedoče Josip Manolić i Stjepan Mesić, ali da je pitanje kako će doći do zastarjele dokumentacije.

„Nije sporno da Mesić i Manolić dođu, ali mi smo prvo predlagali koju ćemo dokumentaciju tražiti. Dokumentacija koja je starija, do nje ćemo teže doći. Ne možemo uopće biti spremni za prve sjednice. Ja sam predložio da krenemo od Ramljaka jer je on naslijedio Todorića i onda možemo vidjeti tko bi nam mogao dalje biti zanimljiv. Ja već imam određenu dokumentaciju, nisam ju namjerno predlagao jer HDZ želi uništiti ovo povjerenstvo. Zbog toga s dokumentacijom još ne izlazim“, kazao je Grmoja koji nije želio otkriti o kakvoj se dokumentaciji radi.

Na komentar reporterke Nove TV Ivane Brkić Tomljenović kako je već rekao da će neke ptice zbog te dokumentacije ostati bez kljunova, Grmoja je poručio kako može otkriti da su institucije zakazale, kao i političari koji su bili na istaknutim pozicijama, a povezani su sa sadašnjom vlašću, prenosi dnevnik.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *