HDZ: Barač laže jer su na Zavodu bila tri inženjera strojarstva!

171

Na naš mail stiglo je priopćenje HDZ-a koje prenosimo u cijelosti:

Predsjednik dubrovačkog SDP-a nikako da se odvikne od loše navade da u javnosti – laže. Ovaj put javnost je lagao oko svog zapošljavanja u svibnju 2011. godine u „Vodovodu“. Naime, kada mu je prigovoreno da je posao u toj gradskoj tvrtki dobio isključivo jer je tadašnji predsjednik Uprave bio Branko Negodić, nekadašnji šef županijskog SDP-a, ali i njegov otac, također kadar Partije, koji je bio zaposlen kao pravnik.

Pravdajući se da njegovo zapošljavanje nije obično stranačko uhljebljivanje, Barač je naveo da se zaposlio „nakon što sam kao diplomirani inženjer strojarstva godinu dana bio nezaposlen i u tom trenutku jedini dipl.ing.stroj. na Zavodu za zapošljavanje u Dubrovniku“. Bilo bi lijepo da je tako. No, radi se o novoj Baračevoj laži!

Naime, uvidom u zbirne statističke podatke Zavoda za zapošljavanje, Ispostava Dubrovnik, razvidno je da su u travnju, svibnju (kada je Barač zaposlen) i u lipnju 2011. godine na Zavodu bila ni više ni manje nego tri diplomirana inženjera strojarstva.

Obzirom je Barač u javnim istupima tvrdio kako je „laž glavno oruđe HDZ-a“, čini se da je to zapravo njegova omiljena metoda, a koju pripisuje drugima. Tako smo svjedočili da se Barač, u vrijeme kotarskih izbora, iako živi u Lapadu prijavio kao kandidat u kotaru Ploče iza Grada. Što očekivati od čovjeka koji laže i o vlastitoj adresi? No, o tome su mu na izborima najbolju poruku poslali sami birači. Barač je, naime, osvojio čitava 32 glasa!

Dakle, mi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici apeliramo na predsjednika SDP-a da u javnom diskursu pokuša govoriti istinu. Jasno nam je da u izostanku argumenata, Barač pribjegava lažima. Ali neka ipak pokuša s istinom.

S poštovanjem,

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *