Hrvatska za male splitske onkološke bolesnike: Pri kraju akcija “U spomen na Lucu Šenetu”

225

“Dragi prijatelji, poznanici, svi ljudi dobre volje i plemenitog srca, humanitarna akcija za dječji odjel onkologije KBC Firule Split uskoro završava! Uz pomoć svih koji su sudjelovali, naše zajedničke želje će se ostvariti, omogućit ćemo djeci i roditeljima malo ugodniji boravak na odjelu. Ukoliko još netko ima želju donirati, može to učiniti do kraja idućeg tjedna. Nakon toga slijedi konačan popis svega što ste donirali, a i onoga što smo od uplaćenih novaca kupili za bolnicu. Od srca hvala svima koji ste bilo kojim putem sudjelovali, onima koji će tek sudjelovati u preostalih par dana, a i onima koji nisu to mogli financijski priuštiti, ali su čistim srcem, molitvama i dobrom voljom dali akciji vjetar u leđa. Ova akcija išla je pod nazivom “U spomen na Lucu Šenetu”, djevojčicu preminulu sa 14 godina, koja je ostavila neizbrisiv trag u mnogima od nas. Njezina borba, vedar i pozitivan duh, vjera u Boga, plemenito srce i nježnost govorili su o njezinoj veličini. Luca je učinila puno toga, čega sada zapravo postajemo svjesni. Iako fizički nije tu, s nama je u svakom trenu. Zahvaljujem svim sponzorima, malim, ali velikim ljudima, zahvaljujući vama kupljeno je 15 bolničkih stolića: Karl DIetz, Ivan Đapić, Ljekarne Photo Pharma, Protetika Split, Nevena Čovo (donacija 7 laptopa), Pevec (7 smart televizora), Prima Commerce BIljana Gulin (7 rasklopivih fotelja), Stella Croatica na slasticama, Crane-Croatian Business Angel Network (donacija infuzomata), Farmex (vitamini za djecu), Delmerion (igračke), Orbico (igračke), Osnovna škola Bol (igračke i donacija u novcu, učiteljica Sanda Gudelj), Andabaka Split Croatia i djelatnicima na hladnjaku i štednjaku, Euroshop (donacija dekica i igračaka), Karmen Miše (plakati za odjel), Danijel igračke (iračke), Monopoly Croatia, Segafredo Kava (aparat za kavu za roditelje i osoblje), hvala Melita Sablić Romac i Happyland SInj-igraonica i rođendaonica koji će uveseliti dječicu, hvala ljudima iz Neretve koji šalju mandarine, Restoranu Gusar Split, gospođi koja je kupila televizor, mami koja je kupila playstation, hvala Jole, Tonći Huljić, Danijela Martinović, Karla Dvornik, Marin Urlić (Ivana) na pomoći i organizaciji, Tomislav Gudeljević (donacija dvije tuš kabine). Bez vas ne bi uspjeli! Nadam se kako nisam nikoga izostavila, a donaciju nosimo 15.studenog na odjel.”, napisala je Iva Funtek na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, ova je Dubrovkinja u suradnji s Ellom Dvornik pokrenula ovu akciju za male onkološke bolesnike u splitskoj bolnici.

Mi bi ovom popisu dodali: hvala Iva i Ella u ime sve djece koja boluju od zloćudnih bolesti, hvala vam što imate veliko srce. Bravo, Hrvatska!Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *