Htio opljačkati UFC ljepoticu, a na kraju je završio u bolnici

379

Prišao mi je, sjeo pokraj mene i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu, ali shvatila sam da ne namjerava otići, rekla je brazilska UFC borkinja Polyana Viana koju je za vikend u Brazilu pokušao opljačkati muškarac, a ona ga je pretukla!

Lijepa Polyana je čekala da po nju dođe automobil, a u jednom trenutku se pojavio sumnjivi muškarac. U hlačama je imao lažni pištolj, tražio je da mu preda svoj mobitel i prijetio da će pucati.

Prijetio joj je pištoljem od kartona

– Rekao mi je da se ni ne pomišljam opirati jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da ga neće imati vremena izvući sve i da je pištolj pravi – ispričala je Brazilka za MMAJunkie.com.

– Zadala sam mu dva udarca, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam ga gušiti. Potom sam ga posjela na isto mjesto na kojem smo sjedili nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: “Sad ćemo pričekati policiju”.

– Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao… Pitao me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljuta pa je na kraju, vjerojatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: Uredu, zovi policiju… – ispričala je Polyana.

Fotografije unakaženog napadača pojavile su se na društvenim mrežama, a objavio ih je i šef UFC-a Dana White. Muškarac je završio u bolnici, a Viana je protiv njega podnijela prijavu. Na kraju je saznala da je pištolj kojim joj je prijetio bio napravljen od kartona.

24sata.hr


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *