Humanitarna organizacija Cavtat 1950 ovaj put za Zakladu Ivo Fiorović i Ivanu Štajduhar

452

Humanitarna organizacija Cavtat 1950 ne posustaje s humanitarnim akcijama. Ovaj put odlučili su pomoći Zakladi Otac Ivo Fiorović koja pomaže Konavljanima u potrebi i mladoj mami Ivani Štajduhar koja se bori sa sarkomom. Radi se o večeri i druženju u restoranu Lancana u Moluntu.

-Jedan poziv je bio dovoljan da krenemo, ovaj put smo se odlučili na malo drugačiji način pomoći i prirediti i Vama koji nas vjerno pratite i pomažete nešto posebno. U predivnom Moluntu, tik uz more taraca je na kojoj će vaše nepce uz predivan ambijent doživjeti čaroliju okusa vrsnih kuhara, a konavoski vinari su se pobrinuli da okusite najfinija vina ovog kraja.

Zato dođite i pomozite, cijena menija je 150 kn po osobi, a i vina će biti po popularnim cijenama prilagođena covid situaciji. Ako se želite opustiti i ne misliti tko će vas vratiti doma bez da strahujete od ogromnih kazni i za to imamo rješenje, konavoski taksisti su odlučili voziti 50 % jeftinije. Sav prikupljeni novac ide u humanitarne svrhe za Zakladu Otac Ivo Fiorović koja pomaže našim Konavljanima slabijeg imovinskog stanja i obitelji Ivane Štajduhar Bajurin koja se bori sa opakom bolesti. Za sva pitanja možete nam se obratit u inbox ili na navedene telefone.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *