Humanitarna prodaja popularni “Second Hand Sale” nam opet dolazi

340

Započinjemo opet akciju prikupljanja i prodaju nježno rabljenih stvari, organizirano od strane Dubrovačkog Kluba Stranaca. Ove godine akcija se održava  koncem travnja u Hotelu Park.

Dubrovački Klub Stranaca poziva sve Dubrovkinje i Dubrovčane na suradnju u našoj sljedećoj humanitarnoj akciji. Sakupljamo donacije rabljenih kućanskih predmeta u dobrom stanju za našu prodaju rabljenih predmeta ili već poznati tradicijonalni “second hand sale” (npr. odjeća, kućanske potrepštine, ukrasi, mali aparati, igračke, itd.). Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.

Kao i svake godine, prihod akcije biti će doniran lokalnoj humanitarnoj udruzi.

Prikupljanje doniranih predmeta održava se u kongresnoj dvorani Hotela Park 29.04-02.05 od 10 do 18 sati. Humanitarna prodaja će biti održan od 3. do 6. svibnja u Hotelu Park.

Detalji slijede uskoro. Za dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.dubrovnikforeigncircle.com ili nas potražite na Facebook-u.

Za one koji još neznaju, Dubrovački Klub Stranaca od 2009. godina pridonosi dobrobiti čitave zajednice u Dubrovniku i okolici, kroz razne akcije humanitarnog karaktera i kulturno društvene događaje.  članovi kluba dolaze iz cijeloga svijeta i odabrali su Dubrovnik ili je Dubrovnik odabrao njih kao stalni dom.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *