IGRE STRASTI: Svjetski portali prenijeli snimku žestokog seksa u Dubrovniku

2608

Nakon što je prije nekoliko dana hrvatske portale obišla snimka kratkog i žestokog seksa iz Dubrovnika, odnosno VIDEO nekoga mladog para što se zaigrao na Peskariji, za taj vatreni klinč zainteresirali su se i brojni svjetski mediji.

Zapis su prenijeli pojedini austrijski, njemački, britanski i američki portali, a New York Post video je predstavio uz naslov: “Igre stenjanja, par uhvaćen kako se seksa u Kraljevu grudobranu (misli se, dakako, na činjenicu da je Dubrovnik poslužio kao idealno okruženje za seriju Igra prijestolja).

“Zima nije jedino što dolazi. Drski par uhvaćen je u seksu na javnom mjestu, odnosno na mjestu snimanja serije Igra prijestolja. Šokantan incident odvio se prošlog tjedna na području Starog grada. Prolaznik je izvadio svoj mobitel kako bi snimio razigrani par, a snimka s oznakom XXX izgledala je poput scene iz notorno zločeste fantastične serije.

Na snimci se vidi nastrani par kako stoji uz kameni zid na povijesnom trgu. Ona je pognuta, a njezin partner penetrira u nju s leđa”, opisao je čitateljima tu scenu novinar NY Posta, koji je dalje u nastavku naveo:

“Javno iskazivanje ljubavi dogodilo se samo nekoliko metara od mjesta gdje je snimana poznata “scena srama” u seriji. I prava je sreća da perverzni par nije završio poput incestuozne Cersei Lannister (lik iz serije koji je tumačila glumica Lena Headey), odnosno uz šetnju niz ulicu i uvrede ogorčenih stanara”.

Koliko je barem javnosti poznato, par nije identificiran i kažnjen, a da ga je policija kojim slučajem zatekla u činu, dobio bi po džepu. Naime, kazne za seks na javnom mjestu u Hrvatskoj se kreću do pet tisuća kuna.

net.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *