Zbog Fedde Le Grand-a formirane specijalne ulaznice za domaće posjetitelje

06 Svibanj 2019
Autor :  

Specijalne cijene samo za nastup Fedde Le Granda u prodaji su samo u uredu Revelina. Iskoristite ovaj tjedan mogućnost i požurite po najtraženije ulaznice u Dubrovniku.

Ove godine u Dubrovniku ljetnu sezonu službeno otvara miljenik dubrovačke publike, ali ujedno i veliki promotor Grada, čovjek koji nikada ne skriva emocije i osmjeh s lica kada govori o Dubrovniku.

Nizozemski DJ, Fedde Le Grand, 1. lipnja čak deveti put gostuje u klubu Revelin. Ulaznice su dostupne po promotivnim cijenama u uredu Revelina.

Nemojte da vas zavara povremena kiša, ljeto je bliže no ikada. Odbrojavanje je počelo, manje od mjesec dana je do spektakularnog velikog otvaranja ljetne sezone u Culture Clubu Revelin!

Ne propustite nastup jednog od najvećih DJ-a današnjice, specijalne ulaznice za sve domaće posjetitelje su dostupne isključivo u uredu Revelina.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…