Dvije britanske legende stižu u Dubrovnik

08 Svibanj 2019
Autor :  

Dvije britanske legende, Fatboy Slim i Tom Jones odavno su potvrdili dolazak u najljepši Grad na svijetu, Dubrovnik. Ulaznica još uvijek ima ponešto u pretprodaji, stoga požurite po svoje za Fatboy Slima u ured Revelina.

 

Noćni život u Gradu ovog ljeta dobiva novu dimenziju, očekuje se dolazak mnogobrojnih glazbenih zvijezda. Polako ali sigurno Dubrovnik kuca na vrata svjetskim producentima, menadžerima i izvođačima. Najvatrenije zabave na Jadranu bit će ovo ljeto u Dubrovniku. Nakon Tom Jonesa koji gostuje 1. srpnja na Stradunu, u noćni klub Revelin stiže jedan od najvećih svjetskih DJ imena svih vremena, Fatboy Slim. Veliki spektakl u režiji Fatboy Slim-a najavljen je u utorak, 23. srpnja.  Ulaznice su još uvijek dostupne u pretprodaji.

 

Vrhunski zabavljač, showman, partijaner – Fatboy Slim će zasigurno pripremiti najbolji ljetni party u Dubrovniku. Njegova dugogodišnja karijera je nevjerojatna. Na sceni je još od 1990-ih ali još uvijek je vrlo aktivan i energičan. Iza sebe ima više od tisuću nastupa na raznoraznim događanjima, festivalima, noćnim klubovima, a punio je i mnoge stadione diljem svijeta.

 

Više informacija dostupno na kontakt broj: 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…