RAZGOVOR S MIHAELOM ČOKLJAT: Recite mi koja žena ne bi nešto mijenjala ili popravila na sebi?

08 Svibanj 2019
Autor :  
Kako smo i najavljivali, pratimo suradnju naše sugrađanke Mihaele Čokljat s Vanity Clinic Istanbul (klinikom za plastičnu kirurgiju), te dolazak iste klinike u naš grad.
Donosimo razgovor s Mihaleom, nešto više o potpisivanju ugovora za modela s istom klinikom, kako je stupila u kontakt s njima te što nam spremaju na prezentaciji 06.07.2019. u 10:30h u hotelu Adria.
 
Mihaela, kako si uopće došla na ideju odlaska u Istanbul na plastičnu operaciju?
 
- Moja prijateljica je njihov klijent, još od 2017. godine. Sama sam htjela poći na zahvat povećanja grudi, ipak sam majka dvoje djece. Tako sam poslala upit o cijeni zahvata i ostvarila divnu komunikaciju s klinikom. Ostala sam iznenađena kada sam stupila u kontakt s nekim tko u Turskoj priča hrvatski jezik. Fasciniralo me to što osim što nude dobru kvalitetu, imaju baš i prevoditelje koji su stalno u kontaktu s klijentima, kroz njihov boravak u bolnici, tijekom zahvata. A zahvat? Pa eto recite mi koja žena ne bi nešto mijenjala ili popravila na sebi?!
 
Kako si se osjećala kada su rekli da bi s tobom potpisali ugovor o tome da budeš lice njihove klinike?
- Pa znate... Ljudi se u takvim slučajevima osjećaju povlašteno, laska im. Barem je meni laskalo.
 
Dolazak prezentacije u grad, to je bila tvoja ideja?
 
- Obzirom da je njihov opseg i obujam posla velik, nije da imaju potrebu za proširenjem istog posla. No eto... Došla sam na ideju da i kod nas ponude promo ponude, koje nude prilikom otvaranja vrata nove klinike i ostvarila fenomenalnu suradnju sa njima. Ideja im se svidila, sprovest ćemo je u djelo i oni dolaze u Dubrovnik približiti našim ženama rad njihove klinike. Poznajem puno svojih prijateljica koje su napravile neke zahvate za koje su požalile što jesu... Iskreno najviše zbog njih par, potom i zbog naših žena. Zašto nebi napravili nešto za sebe, uz to dobili zasigurno kvalitetu na nivou? Doktoru i suradnicima se ideja svidila. I sam je oženjen za Hrvaticu.
  
Je li te strah odlaska pod nož?
 
- Gledajte, za ljepotu se trpi... Iskreno, ja jedva čekam. Tko nije vidio njihov rad, trebao bi pogledati. Ipak je to jedan nivo nama potpuno nezamisliv nivo.
 
Što možemo očekivati na prezentaciji Vanity klinike?
 
- To je definitivno nešto što bi svaka žena trebala poslušati, ako namjerava poći na zahvate bilo koje vrste plastične kirurgije ... Prije svega znati što stavlja u sebe, dobiti garanciju za ono što radi, itd...
 
Spominješ neke promo pakete? O čemu se točno radi?
 
- Promo paketi su vrste popusta koje će dijeliti na prezentaciji. Ipak ima žena koje su zainteresirane za zahvate, tako da će se dijeliti vaučeri sa popustima, koji će vrijediti recimo pola godine.
 
Znači osim kvalitete nuditi će i povoljnije cijene?
 
- Tako je. Nakon prezentacije moći ćete napraviti besplatne konzultacije s doktorom, te dogovoriti s njima odmah cijene željenog zahvata, na koje ćete ostvariti popuste.
 
Ovo je prva ovakva suradnja?
 
- Koliko sam upućena, jest.
 
Oduševljenje njihovog dolaska je obostrano?
 
Naravno, osim Istambula oduševljene su i naše žene. Odaziv je i više nego dobar, a nažalost imam samo 150 mjesta... Pa eto tiskamo kako stignemo. Oduševljena sam disanjem s obje strane. Oni su oduševljeni nama, ja njima... Vjerujem da će biti i naše žene..
 
Dubrovnik INsider ovom prilikom dijeli druge dvije pozivnice od ukupnih 10 koje smo dobili za podijeliti našim čitateljicama. Potrebno je tagirati prijateljicu s kojom bi išli na prezentaciju Vanity Clinic Istanbul u komentar i ispod članka na našoj Facebook stranici.
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…