U petak i subotu ljeto stiže u Revelin

10 Svibanj 2019
Autor :  

Sudeći prema vremenskoj prognozi ljeto kasni, ali kalendarski je jako blizu. Budući da se sezona zahuktava polako, turista je sve više i više, klub Revelin od ovoga petka otvara svoja vrata posjetiteljima svaki dan u tjednu osim nedjelje.

 

Ovog petka od 23 sata je na programu tematska zabava Pop It Up sa najboljim pop i komercijalnim svjetskim hitovima, dok će u subotu zavladati prava ljetna atmosfera za vrijeme Summer Mash Up Memories zabave kada će DJ Time Jack puštati hitove s prošlosezonskih gostovanja svih svjetskih  DJ-a. No, prije 23 sata svi oni koji su željni dobre zabave, istu mogu pronaći u Casablanca Baru u staroj gradskoj jezgri ili u lokalu B4.

 

Regularni ulaz je besplatan do 1:00 sat poslije ponoći, poslije se naplaćuje 50 kn. Rezervacija stolova i svi ostali upiti dostupni su na kontakt broj: 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…