SANDRA I SUZANA IDU NA PREZENTACIJU Vanity Asthetic Clinic !

15 Svibanj 2019
Autor :  

Vanity Asthetic Clinic osnovana je krajem 2016.godine kako bi zadovoljili potrebe pacijenata širom svijeta. Cilj klinike je pružiti najkvalitetniju uslugu, kvalitetom i sigurnosti estetske kirurgije osigurati zadovoljstvo pacijenata. Raspolažu s 50 zaposlenih stručnih osoba, te su opremljeni najmodernijom tehnologijom. Klinika se pruža na 1000m2 u jednom od centralnih mjesta Istanbula, Altuniza. Tri plastična kirurga daju odgovore na sva vaša pitanja, a napravili su preko tisuću uspješnih operacija. Nude preko 50 kirurških i medicinskih procesa.

Glavni plastični kirurg je Op. Dr. Guray Yesidali.Medicinsko obrazovanje završio je u istambulu, potom fakultet u Njemačkoj, te i visoko školovanje o plastičnoj kirurgiji.Ostvarili su niz uspješnih poslovnih suradnji, te sklopili tako i ugovor s Dubrovčankom Mihaelom Čokljat, koja ide, kako smo već najavili, pod nož u Istanbul krajem desetog mjeseca.Svoje znanje doktor i njegovi najbliži suradnici će doći podjeliti s nama Dubrovčanima, te održati prezentaciju svoje kirurgije, približiti rad njihove klinike, te ponuditi promo pakete i zanimljivosti.

Prezentacija će se održati 06.srpnja 2019. u hotelu Adria s početkom u 10.30 sati. Na prezentaciji ćete imati besplatne konzultacije s doktorom i suradnicima o svim pitanjima koja vas muče o zahvatima koje želite napraviti.

Dobitnice pozivnica za prezentaciju su Sandra Dubravčević i Suzana Saravanja Marjanović.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…