ZEF I DEŠA ORGANIZIRAJU EDUKACIJU NA TEMU „Obnovljivi izvori energije“

16 Svibanj 2019
Autor :  

Petak, 24. svibnja 2019, u Dubrovniku, U Lazaretima (F. Supila 8.), lađa br. 3. (Studentski teatar Lero) s početkom u 18 sati.

Tema  „Obnovljivi izvori energije“

 

Cilj edukacije je upoznati zajednicu s mogućnostima razvoja obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj te važnosti strateškog pozicioniranja Hrvatske spram budućnosti u kojoj ćemo energiju pretežno dobivati iz ekološki prihvatljivih i dostupnih izvora.

Na edukaciji ćete imati priliku saznati koje sve obnovljive izvore danas i na koji način možemo (isplativo) koristit, kako napraviti kućnu fotonaponsku elektranu, kolika je njena cijena i isplativost, te koja je važnost u upravljanju energetskim resursima od strane nas građana.

Edukaciju će voditi Edo Jerkić, suvoditelj sekcije obnovljivih izvora energije u ZEF-u, koji se razvojem i savjetovanjem u sektoru obnovljivih izvore energije bavi 12 godina, a trenutno je zaposlen kao direktor u vlastitoj tvrtki Vivo Somnia koja se bavi savjetovanjem i projektiranjem u sektoru OIE. 


Edo će također predstaviti, na koji način ZEF putem svojih članova i sekcije energetike nudi građanima i poduzetnicima podršku i pomoć u pripremanju investicije u vlastite sustave za proizvodnju.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na edukaciji te da pozovete i Vaše kolege i prijatelje, edukacija je otvorena za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.  

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…