CRVENI KRIŽ DUBROVNIK predstavio djelovanje tima za spašavanje iz vode u otežanim uvjetima

22 Svi 2019
Autor :  
Crveni križ Dubrovnik

Crveni križ Dubrovnik je 21. svibnja 2019. godine na otoku Lokrumu, u okviru vježbe zaštite i spašavanja Grada Dubrovnika, predstavio djelovanje tima za spašavanje iz vode u otežanim uvjetima. pet spasioca Crvenog križa Dubrovnik prošlo je obuku Hrvatskog Crvenog križa za spasioce u otežanim uvjetima koja se održavala tijekom travnja i svibnja u Delnicama i Omišu. Cilj je Tečaja za spašavanje iz vode u otežanim uvjetima obučiti spasioce za djelovanje u kriznim situacijama na vodi (nabujale rijeke, poplave, olujno nevrijeme na moru…).
Spasioci su, uz potporu članova Ronilačkog kluba Dubrovnik, na Lokrumu izveli vježbu spašavanja i evakuacije unesrećene osobe iz mora.
U vježbi zaštite i spašavanja na Lokrumu sudjelovali su članovi Interventnog tima Dubrovačkog Crvenog križa, te članovi Kluba mladih i Kluba 65+. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…