ŠIMUNOVIĆ: Izmjestite baznu stanicu iz Sustjepana, povećava se broj kancerogenih oboljenja!

22 Svi 2019
Autor :  

Otvoreni eko apel eko aktivistice Jadranke Šimunović koji prenosimo u cijelosti:

Izmaknite iz Sustjepana opasnu baznu stanicu!

.. ..poručuju nam posljednjih dana  preko naših zelenih kontakata mještani Sustjepana ...žale nam se kako su ovih dana umjesto da izmaknu opasnu baznu stanicu (koja je postavljena prije 4 godine) iz njihovog naselja, na istu  su ovih dana postavili još nekoliko novih antena !
Mještani Sustjepana se boje  da tu nije postavljena i vrlo opasna 5G antena ??
Dijelimo zabrinutost mještana Sustjepana i molimo odgovorne u Dubrovniku da čim.prije izmaknu ovu opasnu baznu stanicu, jer u pitanju su ljudski životi !!
Ne samo da mještani Sustjepana imaju probleme sa opasnom baznom stanicom nego i mještani Mokošice gdje se broj kancerogenih oboljenja i umrlih ubrzano povećao od kada su se 1999. postavile dvije bazne stanice usred naselja Nova Mokošica !
Ovih dana mogli smo.pročitati kako je gradonačelnik Splita uslišio zamolbe svojih građana i naložio izmještanje bazne stanice mobilne telefonije iz naselja Kamen ..nakon 15 godina njihove borbe.!

"Nemojmo se nikada umoriti i davanju domovini!"

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…