Održana 18. Olimpijada dubrovačkih dječjih vrtića

24 Svi 2019
Autor :  

Oko 350 dubrovačkih predškolaca sudjelovalo je  na 18. po redu Olimpijskom festivalu dječjih vrtića, održanom na gradskom stadionu Lapad. Događaj je pokrenuo Olimpijski odbor, a u Dubrovniku ga organizira Dubrovački savez sportova. Manifestaciju su otvorili zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić te pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Zamjenica Tepšić je izrazila zadovoljstvo što je ovaj događaj postao jedna lijepa tradicija jer motivira najmlađe na rekreaciju i bavljenje sportom u budućnosti.   

- Mi kao Grad Dubrovnik moramo raditi i poticati sve takve aktivnosti. Naša strategija sporta i razvoja sportske infrastrukture kreće upravo u tom smjeru rada prema svim generacijama i poticanja na sportske aktivnosti, a sigurna sam da će među ovim mališanima biti pravih nasljednika naših vrhunskih sportaša – zaključila je zamjenica Tepšić.

U natjecanju je sudjelovalo 12 gradskih vrtića – ekipa: PČELICA, ŠKATULICA, GRUŽ, KONO i PČELICA II, IZVIĐAČ, SKAKAVCI (udruženi vrtići: Pčelica 1 i Ježić – Osojnik), RADOST, PALČICA SUNCE, PALČICA SREĆA, SMJEŠKIĆI (udruženi vrtići: Zaton, Gromača i Trsteno), CICIBAN i PILE.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…