DRAMA NA ZVEKOVICI: NAPADNUTA TRUDNA ŽENA, MLADOŽENJA U PRITVORU!

06 Lipanj 2019
Autor :  

- Nas troje smo sjedali u stanu i dogovarali se oko svadbene torte, kad smo začuli udarce u ulazna vrata. Netko je nešto bacao na naš ulaz., priča nam stanovnica Zvekovice, čija se kćer udaje u ovu subotu. Budući mladenci izašli su vani vidjeti što se događa. 

- Ugledali smo našu susjedu, koju smo već prijavljivali zbog napada i tražili zabranu prilaska. Bacala je kartonske kutije, stiropor i neke stvari ispred naših ulaznih vrata, pa ju je budući mladoženja pitao što se događa, u čemu je problem. Na to mu se susjeda unijela u lice, odgurnula ga, pokazala srednji prst, a potom i pogodila moju trudnu kćer i mene.", priča nam dalje F.K. (podaci poznati redakciji). - Vikala je na albanskom, pozvana je policija, mojoj je kćeri pozlilo, pa je stigla i hitna pomoć.

Ono što je iznimno pogodilo mladu trudnicu osim napada jest i to što je policija okarakterizirala napad kao remećenje javnog reda i mira i privela i susjedu, ali i njezinog budućeg muža.

- Moj će momak sada noć provesti u pritvoru, a u subotu imamo svadbu! Ne vjerujem što se događa, rekla nam je vidno uznemirena i uplakana mlada žena

- Rekli smo policiji kako ćemo kontaktirati medije, jer je ovo sramota! Odvode mladića ni krivog ni dužnog, a susjeda gađala naš kućni prag, napala njega, moju trudnu kćer i mene! Ovo nema nigdje!, ljuti se F.K.

Poslali smo upit na PU Dubrovačko-neretvanskoj u nadi kako će nam razjasniti ovaj slučaj.

 

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…