Vruće ljetne noći počinju večeras

07 Lipanj 2019
Autor :  

Nakon fantastičnog koncerta Fedde Le Granda, večeras u Revelinu nastupa francuski DJ Norman Doray koji najavljuje vrhunsku zabavu. Ovo će biti drugi nastup ovog glazbenog producenta u Dubrovniku. Naime, prošle godine u rujnu Norman je svojim nastupom oduševio dubrovačku publiku te već onda najavio ponovni dolazak u skoroj budućnosti.

Za subotnju večer rezerviran je ekskluzivni plesni show atraktivnih plesačica u produkciji Culture Cluba Revelin koji će biti premijerno izveden u ponoć. Plesna koreografija popraćena laserima, konfetama i mnogim drugim detaljima bit će i uživo emitirana na službenom Instagram profilu kluba Revelin.

Svi oni koji još nisu nabavili ulaznice za večerašnji nastup Norman Doray-a  iste mogu potražiti u Casablanca Baru u staroj gradskoj jezgri od 20 sati. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…