Dubrovnik opet postaje centar svjetskog tenisa u kategorijama od 11 do 13 godina

12 Lipanj 2019
Autor :  

Šesti međunarodni teniski turnir za djecu do 11 i do 13 godinaDubrovnik DUB Bowl ove je godine privukao gotovo 150 djece iz 38 država svijeta, a radi se o najboljim mladim tenisačima na svijetu. Turnir će se održati na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinu polju i Valamar grupacije na Babinom kuku, od 17. do 23. lipnja. U proteklih godina Turnir je okupio više od 900 djece iz 60 država svijeta, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti, a uz službeni natjecateljski dio, mlade buduće zvijezde uživat će i u bogatom popratnom programu Turnira, koji za cilj ima promovirati Grad.

O snazi ovoga Turnira najbolje govore sponzori koji ga podupiru iz godine u godinu a radi se o najvećim teniskim brendovima, pa će tako pobjednici ovoga Turnira otići s pozivnicama za sudjelovanje na prestižnoj IMG Akademiji, turniru Les Petits As, nekoliko ITF turnira i poklonu tvrtke Yonex.

Uz to, posebno je važno naglasiti da na turniru sudjeluju i dubrovačka djeca, čime im se omogućuje neprocjenjivo međunarodno tenisko iskustvo. Zadovoljstvo djece, mladih tenisača, od kojih će neki, sigurni smo, osvajati najpoznatije svjetske turnire, radost njihovih roditelja i trenera, odlična atmosfera i jedan od najljepših gradova na svijetu pokazali su se izvrsnom kombinacijom.

Vrijedi naglasiti i da je Dubrovnik Dub Bowl ove godine Grad Dubrovnik uvrstio među sportske manifestacije od važnosti za Grad.

Dubrovnik DUB Bowl više je od običnog turnira – to je mjesto je gdje se djecu podučava fair playu, toleranciji, uvažavanju različitosti. Dubrovnik DUB Bowl mjesto je gdje je svaki sudionik zvijezda bez obzira na rezultat.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…