BON JOVI U CAVTATU!

25 Lipanj 2019
Autor :  

Američki pjevač i roker Jon Bon Jovi (57) ovo ljeto odmarat će se u Hrvatskoj. Fotografi su uhvatili poznatog pjevača kako se ukrcava na jahtu usidrenu u Cavtatu zajedno sa suprugom Dorotheom Hurley i najmlađim sinom Romeom. 

Uzbuđeni promatrači gledali su dolazak Bon Jovija koji će u narednim danima uživati u čarima Jadranske obale. 

- Baš je slatko što i dalje uživa sa svojom suprugom - komentirali su brojni prolaznici i obožavatelji. Naime, glazbenik i Dorothea u vezi su još od srednje škole. Danas imaju četvero djece - Stephanie Rose (26), Jesse (24), Jacob Hurley (17) i Romeo (15). 

 Ona je vrlo mudra žena. Podarila mi je predivnu djecu, a ja nisam zeznuo. Imamo iznimno povjerenje jedno u drugo i to je dobitna kombinacija. Ona je poput ljepila. Ja sam taj ludi vizionar koji stalno leti, a ona me prati i drži sve pod kontrolom - izjavio je jednom prilikom glazbenik. 

24 sata

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…