Izaberi svoju noć i ludo se provedi

26 Lipanj 2019
Autor :  

Dugo, tople, ljetne noći su počele. Sada je pravi trenutak prepustiti se svim ljetnim čarima. Čemu čekati? Najbolja zabava je već ovog tjedna u klubu Revelinu, koji će u vremenskom razmaku od samo sedam dana ugostiti čak tri svjetska izvođača.  Večeras u goste stiže DJ dvojac iz Amsterdama, ANOTR koji će po prvi puta izaći pred dubrovačku publiku.

Dva dana nakon, točnije u petak, 28. lipnja nastupa Nicola Fasano koji svakim svojim nastupom uvijek uspije iznenaditi i nadmašiti sva očekivanja publike. Iduća srijeda, 3. srpnja rezervirana je za proslavljenog američkog pjevača, tekstopisca i glazbenog producenta, REDFOO-a. Ulaznice za gostovanje popularnog RedFoo-a,  po promotivnoj cijeni od 100 kn, dostupne su isključivo do kraja tjedna.

Iste potražite u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, ali i svake večeri od 20 sati u Casablanca Baru u staroj gradskoj jezgri. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…