Warm up party Ultra Europe Festivala večeras u Revelinu

05 Srpanj 2019
Autor :  

Točno je tjedan dana do otvaranja Ultra Europe Festivala u Splitu, a tim povodom se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj organizira službeni warm up party jednog od najvećeg i najpoznatijeg festivala elektronske glazbe u svijetu. Culture Club Revelin je jedan od odabranih klubova u kojem će se večeras održati službena zabava Ultra Europe Festivala, naziva Official Countdown to Ultra Europe, pod pokroviteljstvom Heinekena.

Večeras nastupa hrvatsko-slovenski DJ duo Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman i DJ DADOO. Svaki od navedenih izvođača nastupaju i na ovogodišnjem izdanju Ultre u Splitu, tako da će bez sumnje atmosfera biti uzavrela, a zabava je zagarantirana.

Inače, klub Revelin ove godine ima čak tri svoja predstavnika na Ultra Festivalu. Naime, tri stalna rezident  DJ-a kluba Revelin nastupaju na Ultri: DANCElectricPhilipe, Joe2Shine i Kosta Radman.

Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…