DUEL Fest – 5 dana i 5 noći čiste uživancije

08 Srpanj 2019
Autor :  

Ovogodišnje izdanje DU EL Fest-a donosi puno noviteta. Budući da su ove sezone zabave na otvorenom apsolutni hit, i Dubrovnik Electronic Festival je prvi put dobio svoje dnevno izdanje koje se održava na  plaži Coral Beach Club. Veliko otvaranje Dubrovnik Electronic Festivala je u srijedu, 10. srpnja kada nastupa Roger Sanchez i Kristen Knight. 

 

Culture Club Revelin u suradnji s Coral Beach klubom pripremio je program koji traje punih 5 dana i 5 noći. Ove godine DU EL Festival  ima bogatiju ponudu no ikada prije. Novost su dnevne zabave, warm up party i after party koji će se održavati na plaži Coral. Prva Warm up zabava najavljena je za utorak, 9. srpnja s početkom u 15:30, a druga dan poslije, 10. srpnja u isto vrijeme dok se veliki after party očekuje u subotu, 13. srpnja. Na plaži Coral posjetitelje će zabavljati DJ DELAMARE, Jacky, Brigita, DJIVO, Matt Butt, DANCElectricPhilipe, Superlover, DIME i DJ ELmar. Središnji dio Festivala održavat će se u klubu Revelin gdje će nastupiti glavne zvijezde ovogodišnjeg izdanja DAY & NIGHT programa DU EL Festa. Festival će službeno otvoriti Roger Sanchez i Kristen Knight, drugi dan nastupaju Lilly Palmer i Tom Bug, dok na završni dan festivala nastupaju Artbat i Yakka. 

 

Budi i ti dio jednog od najboljih festivala elektronske glazbe na Jadranu, požuri po svoju ulaznicu i ne propusti DU EL Fest! Ulaznice su dostupne u uredu Revelina i online na službenoj stranici kluba Revelin. U prodaji su također povoljne  festivalske ulaznice koje možete potražiti isključivo u uredu Revelina. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…