Ispiši ovu stranicu

NEUREĐENE ZELENE POVRŠINE I ARLE U GRUŽU

10 Srpanj 2019
Autor :  

- Dokada neuređene zelene površine i arle u Gružu pored RK Srđ i banke? Žale nam se sugrađani kako se godinama taj vitalni dio Gruža ne uređuje. 

Dijelimo razmišljanja i ogorčenost naših sugrađana jer ovo je jedan od najfrekventnijih dijelova Gruža gdje osim nas građana prolaze i brojni turisti jer u samo nekoliko metara tu se s jedne i druge strane nalaze dva hostela! Sjećamo se dok smo prije 30 godina bili volonteri Duba , Društva prijatelja prirode, Dubrovnik da smo prije glavne turističke sezone obilazili sa komunalnim, turističkim i hortikulturnim djelatnicima sve punktove Grada posebno one gdje se turisti zadržavaju, odmah zabilježili i reagirali ako je bilo kakvih neuređenih ili zapuštenih površina.

Vidimo da je u posljednje vrijeme zamrla ta praksa, a mišljenja smo kako bi je trebalo aktivirati što prije jer Grad nam postaje sve više zapušten i zanemaren od odgovornih institucija koje bi trebale brinuti s ljubavlju o njemu!, ljuti se ekoaktivistica Jadranka Šimunović.

 

Galerija slika

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…