Ispiši ovu stranicu

REKREATIVNI NOGOMET ZAPOSLENIKA HOTELA MAESTRAL

17 Srpanj 2019
Autor :  

Zaposlenici Hotela Maestral d.d. godinama rekreativno igraju nogomet. Na taj način razvija se sportski duh i zajedništvo izvan radnog vremena. 

Muški dio ekipe hotela Vis i Komodor na tjednoj bazi rješava se stresa igrajući mali nogomet. „Svake godine odmjeravamo snage na nogometnom terenu te na taj način održavamo natjecateljski duh među ekipama s motom „'ko pobjedi, plaća marendu!“, istaknuo je kroz smijeh, Miljenko Šikić, direktor hotela Komodor. 

Žene Maestrala sastaju se rjeđe. Mirjana Salapić, Poslovni tajnik Uprave Društva i jedna od sudionica malonogometnog turnira, ističe kako su tijekom 2014. i 2015. godine sudjelovale na raznim malonogometnim turnirima. 

Nakon četiri godine opet smo se okupile na malonogometnom terenu hotela Adriatic i to ovaj put u svrhu druženja i team buildinga u samom srcu sezone kako bismo nastavile njegovati zdravu atmosferu međuljudskih odnosa unutar Hotela Maestral d.d. koja se u svakodnevnici odvija i na profesionalnom i poslovnom planu Društva – ističe Salapić. 

Potaknuti dobrim iskustvom iz proteklih godina, uvjereni smo da će turnir proći u sportskom i veselom ozračju te uz rekreaciju i druženje olakšati napornu sezonu kojoj svi djelatnici Društva pridonose. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…