MOKOŠICA ZA LUKJERNICU! PRIJAVLJEN REKORDAN BROJ EKIPA!

07 Kolovoz 2019
Autor :  

Nogometni turnir u Mokošici, koji okuplja mnoga dobra srca ove godine počinje 9.kolovoza. Prijavljen je rekordan broj ekipa, njih čak 28! Opet će na igralištu u Malim kućicama biti zabavno, a usput će se napraviti i dobro djelo. Naime, ove su godine organizatori odlučili sav prihod donirati dubrovačkoj Udruzi za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života, Lukjernica.

Lukjernica ima tridesetak oboljelih, aktivnih članova. Ova je skupina društva marginalizirana i ovim turnirom organizatori žele podići svijest o njima. To su ljudi koji žive među nama, koji itekako mogu pridonijeti zajednici ukoliko ih se pravilno usmjerava, a ova udruga radi na tome. Ukoliko želite potpomoći njihov rad, tu je i  broj računa: HR5324070001100310645, OTP banka. 

Na turniru će biti postavljena i kutija u koju možete ubacivati priloge i za Ninu, djevojku koja je stradala u prometnoj nesreći u travnju ove godine.

Na finalnoj večeri ovog već tradicionalnog turnira u Mokošici, 16.kolovoza, bit će i zabavnog sadržaja, plesa, glazbe, a očekuje se i bogata lutrija, stoga- svi u Mokošicu!

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…