BLAŽ PEZO: Riječ je o izvanrednoj situaciji, brod je iz objektivnih razloga zatražio ulazak u luku

08 Kolovoz 2019
Autor :  

Kako je dubrovački gradonačelnik napisao o trenutnoj gužvi u gradu koja se dogodila zbog dolaska broda u grušku luku, te naveo kako to Grad nije o tome bio obaviješten, nego se radilo o jednostranoj odluci Lučke uprave Dubrovnik, za izjavu smo pitali ravnatelja Lučke uprave, Blaža Peza:

- Radi se o izvanrednoj situaciji gdje je brod radi objektivnih razloga zatražio dolazak u luku prije dogovorenog termina koji je bio u 12.30. Lučka uprava mu je s obzirom na okolnosti morala osigurati pristanak i vez, dakle ne radi se o nikakvom novom kruzeru , tj dodatnom toga dana vec o kruzeru koji je o trebao doći samo kasnije toga dana. Ono što nije ispalo najbolje je da su se putnici sa kruzera počeli iskrcavati nakon samog pristanka broda, a ne po prije predviđenim terminima iskrcaja. Ovo je samo jedna izvanredna situacija, iznimka koja potvrđuje pravilo da protekle dvije godine radimo dobar posao.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…