POČEO TURNIR HUMANITARNOG KARAKTERA U MOKOŠICI

11 Kolovoz 2019
Autor :  

Počeo je tradicionalni nogometni turnir u Mokošici, čiji prihod u cijelosti odlazi za humanitarnu svrhu. Ove godine organizatori žele podići svijest o osobama koje pate od psihičkih problema, pa su se odlučili za udrugu Lukjernica, koji se bavi zaštitom njihovih prava i unaprjeđenjem duševnog zdravlja i kvalitete života. Postavljena je i kutija za Ninu, mladu Konavoku čiji je život promijenila prometna nesreća koju je doživjela u travnju ove godine.

Prvog dana turnira odigrano je devet utakmica, koje je sudio Tonći Carević. Sutra se turnir nastavlja u 18 sati, a organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu gledati, navijati, ubaciti prilog za udrugu Lukjernica i za Ninu. 

Kako je prošao prvi dan turnira u Malim kućicama, pogledajte u našoj fotogaleriji.Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…