U Čilipima održana svečana dodjela zahvalnica sudionicima programa održanja umijeća izrade konavoskoga veza

16 Kolovoz 2019
Autor :  

Ispred Zavičajnog muzeja Konavala održala se svečana dodjela zahvalnica sudionicima programa održanja umijeća izrade konavoskoga veza.

Već treću godinu zaredom Matica hrvatska ogranak Konavle organizira program edukacije konavoskog veza za voditelje i djecu. U školskoj godini 2018./2019. program se održavao u Osnovnoj školi Cavtat gdje su radionice vodile Anita Radović i Luce Kojan. U Osnovnoj školi Gruda radionice veza vodile su Pave Kos i Marija Prlenda, a u Zavičajnom muzeju Konavala Katica Kordić i Katica Carević. Sve skupa u ovoj školskoj godini na radionicama je sudjelovalo 44 djece i 6 voditelja.

Ravnateljica Muzeja i galerija Konavala Antonia Rusković Radonić i predsjednik Matice hrvatske ogranak Konavle Frano Herendija obratili su se nazočnima o važnosti održanja zaštićenog kulturnog dobra i podijelili djevojčicama i dječacima njihove poklone i zahvalnice.
Za glazbeni program nakon dodjele zahvalnica bio je zadužen DJ Zlajo.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…