Zamjenica župana na Noći prvaka Maratona lađa

25 Kolovoz 2019
Autor :  

U organizaciji Udruge lađara Gusari iz Komina, pobjednika 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnije lađarske momčadi Maratona lađa, održana je sinoć Noć prvaka, kojoj je nazočila zamjenica župana Žaklina Marević.

Zamjenica Marević u svom je obraćanju čestitala na još jednom trofeju, istaknuvši kako još jedna pobjeda potvrđuje njihovu izvrsnost.

Zamjenica je dodala i kako o tome koliko se u Kominu njeguje tradicija, ali i promiču sportske aktivnosti dodatno govori i pobjeda kominske ženske ekipe u Maratonu lađarica.

U službenom dijelu predstavljene su kominske ekipe lađara i lađarica – Gusarice, pobjednice ovogodišnjeg 6. Maratona lađarica, Gusari Komin 2, koji su na Maratonu lađa osvojili odlično 4. mjesto te naposljetku pobjednici Maratona, ekipa Gusara Komin 1.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…