Župan Dobroslavić primio veleposlanicu Republike Bugarske Nj. E. Genku Georgievu

30 Kolovoz 2019
Autor :  

Župan Nikola Dobroslavić primio je u petak u palači Ranjina u nastupni posjet Nj. E. Genku Georgievu, veleposlanicu Republike Bugarske.

Veleposlanica je ovom prilikom istaknula kako brojni njezini sunarodnjaci posjećuju Hrvatsku, a napomenula je kako bi voljela vidjeti uspostavu gospodarske suradnje između naše dvije zemlje.

Istaknula je kako su u tijeku pregovori oko uspostave zračne linije na relaciji Peking – Sofija – Zagreb, a kao zajednički problem prepoznata je loša cestovna povezanost te činjenica da gospodarstvenici na putu između dvaju zemalja moraju izaći i ponovno ući u EU što predstavlja dodatne komplikacije u poslu.

Župan Dobroslavić je istaknuo kako vjeruje da će se izgradnjom koridora VC poboljšati cestovna povezanost, a pozdravio je razmjenu iskustava na područjim turizma, poljoprivrede i drugih gospodarskih grana. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…