Do kada će se stanovnici Sustjepana gušiti u smradu?

06 Rujan 2019
Autor :  

Otvoreni Eko apel Komunalnim službama Grada i Okolišnoj inspekciji ŔH

"Do kad će se stanovnici Sustjepana gušiti u smradu koji dolazi prilikom ispumpavanja cisterni za fekalije te kada će se zatvoriti divlje lučko pristanište u Sustjepanu?
Pitanja su koje nam u zadnje vrijeme postavljaju mještani Sustjepana ponajviše s predjela Ispod sela. Žale nam se da ne mogu disati više od smrada za ovih ljetnih žega te da fekalije nekad pređu preko rešetaka te se preliju što je onda prestrašno. Također, žale se na buku koje te cisterne proizvode kao i na buku Tritona. Pored ovih problema na ovom divljem lučkom pristaništu ima i gomila odbačenog smeća i šuta.
Gdje su odgovorne sanitarne i komunalne  inspekcijske službe Grada i Županije i RH da ovo zaustave. Ujedno se pitamo kako ovo sve dozvoljava Dubrovačka kapetanija i zašto se ovo divlje lučko pristanište ne zatvori ili uredi kako treba?"

Molimo žurno pismeno očitovanje!
Voditeljica Zelenog telefona Eko Fona :Jadranka Šimunović

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…