Autor najuspješnijih dance hitova u Dubrovniku

09 Rujan 2019
Autor :  

Drugi najprodavaniji umjetnik svih vremena prema Beatportovoj ljestvici i veliki ljubitelj dubrovačke publike, Mark Knight ponovo stiže u Dubrovnik. Petak, 13. rujna pozornica jednog od najboljih svjetskih noćnih klubova, kluba Revelin je rezervirana za majstora elektronske glazbe, Mark Knighta.

Mark Knight je na svjetskoj sceni već dugi niz godina, poznat je po svojim nevjerojatnim sedmosatnim setovima, a vlasnik je i najtraženije izdavačke kuće na Beatportu, Toolroom. Kao producent izgradio je reputaciju sa izvanrednim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin). Surađivao je s planetarno poznatom grupom Black Eyed Peas na platinastom albumu „The-End“ koji spada među 3 najprodavanija albuma u svijetu. 

 

Ulaznice su dostupne po promotivnoj cijeni u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, u Casablanca baru svake večeri od 20:00 sati i online na službenoj web stranici kluba. Sve ostale informacije i rezervacije stolova dostupne su na kontakt: 098 533 531. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…