Poduzetnicima 7,5 milijuna kuna za brendiranje Znakovima kvalitete HGK

12 Rujan 2019
Autor :  

Znate li da je za proizvod koji nosi znak kvalitete vjerojatnost da završi u potrošačkoj košarici čak 63% veća nego li za one koji nisu nositelji tih znakova? Upravo je za brendiranje proizvoda i usluga Znakovima kvalitete HGK u suradnji s Ministarstvom gospodarstva poduzetništva i obrta osigurala 7,5 milijuna kuna mikro, malim i srednjim poduzećima.

Poduzetnicima se tim putem omogućuje financiranje cijelog postupka dodjele te prve tri godine prava uporabe Znakova kvalitete HGK. Maksimalan iznos bespovratne potpore je 75.000 kuna, a sredstva će se dodjeljivati putem trajno otvorenog poziva do 29. lipnja 2020. godine.

"Znakovi kvalitete HGK 'Hrvatska kvaliteta' i 'Izvorno hrvatsko' daju posebnu prepoznatljivost i kupcima jamče da su pri proizvodnji poštovani najviši standardi. Hrvatski proizvodi kvalitetom mogu bez problema parirati svjetskoj konkurenciji, a oni koji nose Znakove kvalitete mogu se tako snažnije brendirati i pozicionirati i na međunarodnom tržištu", rekao je predsjednik HGK Luka Burilović.

IZVOR: direktno.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…