Revelin ponovo van konkurencije: popisom izvođača impresionirao prestižnu svjetsku organizaciju

23 Rujan 2019
Autor :  

Ugledna svjetska organizacija, The International Nightlife Asosociation je nominirala Culture Club Revelin za titulu 100 najboljih noćnih klubova u svijetu za 2019. godinu. Glasovati je moguće na poveznici: https://bit.ly/31Tlt1M do 30.rujna.

Impresivna svjetska gostovanja se nastavljaju i dalje. Idući petak, 27.rujna s nestrpljenjem se očekuje nastup Fedde Le Granda. Za svoj deseti jubilarni nastup u Dubrovniku, poznati nizozemski DJ, priprema jedinstveni glazbeno scenski show. S obzirom na veliki broj obožavatelja u Dubrovniku, dogovoreno je druženje i fotografiranje za dvoje najvjernijih fanova.

Svi oni koji kupe svoju ulaznicu za koncert Fedde Le Granda u uredu Revelina do srijede, 25. rujna automatski  sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti druženje i fotografiranje upravo s Fedde Le Grandom.

Nakon kupnje ulaznice u uredu, svoje podatke je potrebno napisati na cedulju i staviti u kuglicu iz koje će se u petak točno u podne izvlačiti sretni dobitnici. Izvlačenje dobitnika bit će uživo emitirano na službenom Facebook i Instagram profilu kluba Revelin.

Ured Revelina otvoren je svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, a nalazi se na adresi Vukovarska 30. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…