Želiš fotografiju i svojih minuta s Fedde Le Grandom? Priključi se nagradnoj igri!

23 Rujan 2019
Autor :  

Za svoj deseti jubilarni nastup u Dubrovniku, poznati nizozemski DJ, Fedde Le Grand priprema jedinstveni glazbeno-scenski show u klubu Revelin. S obzirom na veliki broj obožavatelja u Dubrovniku, dogovoreno je druženje i fotografiranje s dvoje najvjernijih fanova.

Svi oni koji kupe svoju ulaznicu za koncert Fedde Le Granda u uredu Revelina do srijede, 25. rujna automatski  sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti druženje i fotografiranje upravo s Fedde Le Grandom.

Nakon kupnje ulaznice u uredu, svoje podatke je potrebno napisati na cedulju i staviti u kuglicu iz koje će se u petak točno u podne izvlačiti sretni dobitnici. Izvlačenje dobitnika bit će uživo emitirano na službenom Facebook i Instagram profilu kluba Revelin.

Ured Revelina otvoren je svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, a nalazi se na adresi Vukovarska 30. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…