Uz stotu obljetnicu časopisa Naše more: međunarodna znanstvena konferencija na Pomorskom odjelu

15 Listopad 2019
Autor :  

Ove godine na Pomorskom odjelu obilježavaju se dvije značajne obljetnice - stota obljetnica od utemeljenja časopisa Naše more i 60. obljetnica od početka rada Više pomorske škole u Dubrovniku, a time i visokog pomorskog učilišta. Tim povodom, Pomorski odjel organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju Naše more 2019., koja će se održati u Dubrovniku 17. i 18. listopada 2019. Konferencija ima za cilj okupiti vodeće akademske znanstvenike, istraživače i praktičare da razmijene svoja vlastita iskustva i rezultate istraživanja o svim aspektima pomorskih znanosti i tehnologije.

Svečano otvaranje Konferencije predviđeno je u četvrtak, 17. listopada, u 9 sati, u sveučilišnoj zgradi na adresi Ćira Carića 4.

Nakon svečanog otvaranja, predavanja će održati pozvani govornici: dr. Juraj Bukša, ACI d.d, prof. Kevin Cullinane, University of Gothenburg, Švedska, dr. Andrzej Montwiłł, Maritime University of Szczecin, Poljska i Marek Vochozka, rektor, Institute of Technology and Business in Ceské Budejovice, Češka.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…