Doznali smo: Kako ući jeftinije, a da užitak ostane isti?

30 Listopad 2019
Autor :  

Revelin zna kako ući jeftinije, a da užitak i zabava ostanu na jednako visokoj razini. Ako ste propustili prošlu akciju, nemojte i ovu! Od srijede, 30. listopada počinje akcija 3+1 gratis na regularne ulaznice za sve, da baš sve, nadolazeće koncerte u zimskoj sezoni. Broj promotivnih paketa je ograničen, stoga požurite po svoju gratis ulaznicu. Kupi tri ulaznice i četvrtom te Revelin časti!

Akcija traje do isteka zaliha ili najkasnije do petka, 8. studenog. Promotivni paketi ulaznica dostupni su u uredu Revelina i u Casablanca baru.  Sve ostale informacije kao i rezervacije stola dostupne su na kontakt 098 533 531.

Još jedan razlog za posjetiti ured Revelina u najkraćem mogućem roku je još jedna primamljiva ponuda. Svi oni koji kupe minimalno 5 ulaznica za koncert Magazina, Revelin ih časti bocom pića za Halloween zabavu koja se održava sutra, 31.10. u klubu Revelin. Posebna pogodnost traje samo do isteka zaliha.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…