VELIKA JAVNA TRIBINA "BIRAM ŽIVOT"

16 Studeni 2019
Autor :  

Povodom međunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti, udruga Sigurnost u prometu, organizira veliku javnu tribinu pod nazivom BIRAM ŽIVOT!
Ista se provodi u sklopu projekta "Nisi sam, ima nas još" koji se provodi na području Dubrovačko - neretvanske županije protiv među vršnjačkog nasilja i nasilja među djecom!
Navedena tribina će se održati na sami Svjetski dan borbe protiv zlostavljanja djece 19.11. s početkom u 10 sati, veliki amfiteatar Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika (kampus).
Na tribini će kao sudionici govoriti predstavnici Zavoda za javno zdravstvo DNŽ, prof. dr.sc Marin Ćorluka sa Sveučilišta u Mostaru, koji će izlagati na temu utjecaja sporta na prevenciju ovisnosti, gđa. Marija Njavro o utjecaju medija na prevenciju ovisnosti te kao posebni gost ravnateljica i utemeljiteljica Zajednice Susret iz Zagreba, gđa. Bernardica Juretić.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…