IGRAJMO SE ZA EJNU: DVADESET I TRI EKIPE PRIJAVLJENE ZA IGRE U MOKOŠICI

16 Studeni 2019

Sutra će se na igralištu u Malim kućicama u Mokošici održati događaj  humanitarnog karaktera, čiji prihod u cijelosti odlazi maloj Ejni oboljeloj od leukemije. Razgovarali smo s jednom od organizatorica, Sanjom Jakšić: 

- Prijavljeno je 13 odraslih ekipa: Psihijatrija, Lonci i poklopci, Brze i žestoke, Ten 11, The man ten, 11, Amazonke, Fali peti, Kako ćemo lako ćemo, Charlijevi anđeli, Rit Croatia, Spučenice, Fantastična četvorka, Super mame i Italiana,   8 ekipa školskog uzrasta: Charlijeva vojska, Lubanje, Toboti, Supermeni, Gormiti, Mini anđeli, Like angel, Galeb i 2 ekipe vrtićke skupine.: Leptirići i Malci. Prvo kreće otvaranje igara s bajkerima, fotografiranje, bit će tu tete s palačinkama u obliku likova iz crtanih i igranih filmova, pjevača itd. Potom počinju igre, koje će se odigravati u isto vrijeme, jer imamo tri suca. Postavit ćemo i ljubičaste balone, jer je sutra Dan prijevremeno rođene djece, pa da na taj način pokažemo kako mislimo i na naše Palčiće.

Podsjetimo, sutra s početkom u podne, potezat će se konop, skakati u vrećama i nosit će se loptica u žlici, bit će tu još iznenađenja, najavljuju organizatori. 

- Kiša se prema Stormchaserima najavljuje u kasnijim poslijepodnevnim satima, tako da se nadamo kako će se igre uspjeti održati., dodaje Sanja Jakšić. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…